Biogas

bio gasVan mest naar bio gas. Als u een boerderij heeft dan kan het zijn dat u een overschot heeft aan mest. Vooral wanneer u niet beschikt over voldoende land om deze mest op te kunnen plaatsen ontstaat er al snel een overschot aan mest. Bij mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân komen we deze mest graag bij u ophalen. Als mestverwerkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van kippen-, varkens- en koeienmest. Wij komen bij u langs om de mest op te halen, slaan deze mest op en verwerken de mest vervolgens op duurzame wijze. De mest wordt verwerkt in Wouterswoude, waar wij gevestigd zijn. Hoewel we gevestigd zijn in het noorden van het land zijn we werkzaam in heel Nederland. We werken met een vast netwerk van charters, waardoor we altijd snel bij u kunnen zijn, waar in Nederland uw bedrijf ook is gevestigd.

​Van de mest die wij ophalen bij boerderijen door het hele land produceren wij op duurzame wijze een nuttig product. Dit product kan op twee manieren worden toegepast. Allereerst is het product dat wij produceren uit de verzamelde mest zeer geschikt om te gebruiken in de akkerbouw. Het product dat wij leveren is een goed alternatief voor kunstmest en zorgt ervoor dat uw gewassen goed zullen groeien. In de tweede plaats is ons product te gebruiken als biomassa voor biogasinstallaties. Zo wordt de verzamelde mest omgezet in duurzaam bio gas. Vindt u het ook een mooie gedachte dat uw overschot aan mest kan worden verwerkt tot duurzaam bio gas? Schakel dan mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân in. Wij zorgen ervoor dat uw overschot aan mest snel wordt opgehaald en verwerkt kan worden. Wij verwerken niet alleen koeien-, varkens- en kippenmest maar ook andere soorten mest. Wanneer we overgaan tot de productie van biomassa voor biogasinstallaties maken we altijd gebruik van een mengsel van verschillende soorten mest.

​Naar biomassa voor biogasinstallaties produceren we bij mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân ook andere producten. Meer informatie hier over is te vinden op onze website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als u interesse heeft in  één van onze producten of diensten. We produceren bij Mestverwerking Fryslân bijvoorbeeld mestkorrels, die zeer bruikbaar zijn als bodemverrijker. De samenstelling van de mestkorrels kan naar wens worden aangepast. We kunnen bijvoorbeeld mineralen aan de mestkorrels toevoegen zodat u een bodemverrijker op maat bij ons kunt bestellen. Bij mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân zijn we er voor ú. We denken graag met u mee over wat ú nodig heeft en hoe we iets voor u kunnen betekenen.

Over bio gas

​Bio gas is een duurzame energiebron, die steeds vaker wordt gebruikt. In Nederland is er in toenemende mate belangstelling voor bio gas. Bij mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân volgen we alle ontwikkelingen op het gebied van bio gas op de voet. We geven u graag meer informatie over de vele mogelijkheden van bio gas en vertellen u graag hoe u als veehouder kunt bijdragen aan de productie van biomassa voor biogasinstallaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de opties die er zijn om bij te dragen aan deze duurzame energiebron? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie!

Over Mestverwerking Fryslân

U vraagt zich misschien af welke voordelen u heeft als u de overtollige mest van uw bedrijf laat ophalen door één van onze charters. We leggen het u graag uit. Bij Mestverwerking Fryslân bieden we u niet alleen hoogwaardige mestverwerking maar bieden we u ook een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo zorgen we bij Mestverwerking Fryslân voor een strakke logistieke planning, een snelle aan- of afvoer van mest met eigen charters, een gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 km, een grote opslagcapaciteit en, indien u daar behoefte aan heeft, een bedrijfsspecifieke berekening van de mestverwerkingsplicht. Wanneer u kiest voor Mestverwerking Fryslân kiest u dus niet alleen voor hoogwaardige mestverwerking maar kiest u ook voor snelle service en betrouwbaarheid. We hebben veel kennis in huis op het gebied van mestverwerking. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het verwerken van uw mestoverschot, de manier waarop wij mest verwerken of de voordelen van bio gas? Of heeft u misschien interesse in één van onze producten? U vindt veel informatie op onze website. Komt u er toch niet helemaal uit? U kunt ons altijd bereiken via e-mail of telefoon. Wij horen graag van u en beantwoorden graag de vragen die u heeft op het gebied van mestverwerking. We dragen graag met u, veehouders uit het hele land, bij aan de productie van bio gas als duurzame energiebron. Wilt u hier ook aan bijdragen? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!