Kippenmest

kippenmest​Op zoek naar de inkoop of verkoop van kippenmest? Wanneer u een kippenboerderij heeft bent u misschien op zoek naar een efficiënte manier om de kippenmest af te kunnen voeren en op een goede manier te laten verwerken door een ervaren mestverwerkingsbedrijf. Bij mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een ervaren mestverwerkingsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van koeien-, varkens- en kippenmest. Deze mest wordt door ons verwerkt tot een kwalitatief hoogstaand exportproduct. Dit exportproduct is uiterst geschikt voor een tweetal toepassingen. In de eerste plaats kan ons product worden gebruikt in de akkerbouw. Als organische meststof is ons exportproduct een uitstekende vervanger voor kunstmest. De compost die wij leveren zorgt voor een goede bodemverrijking, waar uw gewassen goed op groeien. In de tweede plaats kan ons exportproduct gebruikt worden als biomassa voor biogasinstallaties. Wij garanderen u een hoge economische gasopbrengst.

​​Mestverwerking Fryslân is gevestigd in Wouterswoude. Van hieruit zijn we werkzaam door het hele land. Waar in Nederland u ook woont, wij komen bij u langs met eigen charters om zo snel de mest bij u op te kunnen halen. Zo bieden we u niet alleen hoogwaardige mestverwerking maar ook een snelle service. U kunt altijd op ons rekenen, waar u ook woont. We komen altijd bij u langs! Bij Mestverwerking Fryslân halen we de mest op, verwerken we de mest en produceren we een bruikbaar eindproduct dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Zo produceren wij bijvoorbeeld mestkorrels. De samenstelling van onze mestkorrels is naar wens aan te passen. We voegen er dan bijvoorbeeld extra mineralen aan toe. U kunt bij ons altijd terecht met vragen of speciale wensen. Onze mestkorrels worden zo geproduceerd dat ze reukloos, ziektekiemvrij en duurzaam zijn. De mestkorrels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten verpakkingen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze mestkorrels.

​​​Bij Mestverwerking Fryslân kunt u ook terecht als u vragen heeft over bijvoorbeeld de mestverwerkingsplicht. We zetten graag onze kennis in om u te kunnen helpen. Het kan best lastig zijn om uit te zoeken hoe u aan de mestverwerkingsplicht kunt voldoen. Er komt veel bij kijken. Daarom helpen we u bij Mestverwerking Fryslân graag. We vertellen u wat er van u wordt verwacht en leggen u graag uit wat wij daarin voor u kunnen betekenen. We geven u graag antwoord op uw vragen als het gaat over mestverwerking. U kunt uw vragen aan ons kwijt via e-mail of telefoon. We helpen u graag door u advies op maat te geven. Als u bijvoorbeeld kiest voor onze mestkorrels is het mogelijk om een combinatieplan door ons te laten opstellen waardoor we een bodemverbeteraar op maat voor u kunnen samenstellen. Op deze manier hopen we u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Over Mestverwerking Fryslân

​​Bent u al een tijdje op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken op het gebied van mestverwerking? Wilt u weten hoe u aan de mestverwerkingsplicht moet voldoen? Of wilt u snel en efficiënt uw kippenmest laten afvoeren? Neem dan contact op met mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân. Wij zijn een bedrijf dat mest ophaalt, mest verwerkt en deze mest vervolgens weer doorverkoopt als nuttig exportproduct. Wanneer u kiest voor Mestverwerking Fryslân dan levert dit een aantal voordelen op. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een strakke logistieke planning, een snelle aan- of afvoer van mest met eigen charters, een gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 km, een grote opslagcapaciteit en, indien u daar behoefte aan heeft, een bedrijfsspecifieke berekening van de mestverwerkingsplicht. Wij zijn gevestigd in Wouterswoude. Van hieruit zijn wij werkzaam in heel Nederland. Elke dag rijden we langs boerderijen in heel het land om verschillende soorten mest op te halen, waaronder ook kippenmest. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, bij Mestverwerking Fryslân zijn wij er ook voor uw bedrijf.

Vragen over kippenmest?

​Wilt u graag nog meer weten over het verwerken of afvoeren van kippenmest? Of heeft u misschien een vraag over de mestverwerkingsplicht omdat u er niet helemaal uit komt? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe we te werk gaan wanneer we de kippenmest verwerken en wat u van ons kunt verwachten wanneer we de kippenmest bij u komen ophalen. Als u meer wilt weten kunt u ons eenvoudig bereiken door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen. Op onze website vindt u voor iedere vraag het juiste telefoonnummer. We horen graag van u en geven u graag meer informatie over mestverwerking. We zorgen er graag voor dat u goed bent geïnformeerd!