Organische meststoffen

organische meststoffenOp zoek naar organische meststoffen? Als u een overschot heeft aan organische meststoffen dan bent u misschien wel op zoek naar een erkend mestverwerkingsbedrijf dat uw organische meststoffen voor u kan afvoeren. Mestverwerkingsbedrijf Mestverwerking Fryslân is er voor u. Bij Mestverwerking Fryslân worden verschillende soorten mest verwerkt tot een bruikbaar exportproduct dat kan worden gebruikt in onder andere de akkerbouw of biogasinstallaties. Wij zijn gevestigd in het noorden van het land, in Wouterswoude, maar bedienen veehouders en boerderijen in het hele land. Als mestverwerkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van varkens-, kippen- en koeienmest. Deze en andere soorten mest worden bij ons op duurzame wijze verwerkt. Wij leveren duurzaam geproduceerde producten zoals mestkorrels. Op onze website vindt u meer informatie over onze producten.

We kunnen altijd snel organische meststoffen bij u komen ophalen om deze af te voeren doordat we gebruik maken van een netwerk van vaste charters. Deze charters rijden dagelijks langs boerderijen in heel Nederland. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, u kunt altijd gebruik maken van onze snelle en betrouwbare service. Heeft u organische meststoffen over of heeft u juist organische meststoffen nodig? Neem contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs!

De verwerking van organische meststoffen

Bij Mestverwerking Fryslân beschikken we over een grote opslagcapaciteit. Hierdoor kunnen we altijd organische meststoffen uit voorraad leveren maar is er ook altijd ruimte om afgevoerde mest op te slaan. We zijn hierdoor ook in staat om grotere hoeveelheden organische meststoffen te leveren of juist af te voeren. Wij leggen u graag uit wat wij vervolgens met deze organische meststoffen doen.

Bij Mestverwerking Fryslân verwerken wij alle soorten mest die we ophalen tot een nuttig exportproduct. Het exportproduct kan op twee verschillende manieren gebruikt worden. In de eerste plaats kan ons product worden gebruikt voor de akkerbouw, als bodemverrijker. Ons product kan uitstekend worden ingezet als een alternatief voor kunstmest. Gewassen groeien zeer goed door ons product. In de tweede plaats is ons exportproduct ook geschikt om als biomassa gebruikt te worden voor biogasinstallaties. Ons product heeft een hoge economische gasopbrengst. U kunt bij ons ook terecht voor kwalitatief hoogstaande mestkorrels. De mestkorrels zijn op duurzame wijze geproduceerd en zijn reukloos en volledig vrij van ziektekiemen. U kunt de mestkorrels in verschillende hoeveelheden bij ons bestellen. Onze mestkorrels zijn geschikt voor meerdere doeleinden. De samenstelling van de mestkorrels kan naar wens worden aangepast zodat u een bodemverrijker op maat heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De mestverwerkingsplicht

Als veehouder heeft u waarschijnlijk al wel te maken met de zogenoemde mestverwerkingsplicht. De mestverwerkingsplicht houdt in dat u als veehouder een deel van de op uw bedrijf geproduceerde mest moet (laten) verwerken. Als u mest moet laten verwerken kunt u Mestverwerking Fryslân inschakelen. U kunt uw mestverwerkingsplicht dan op een eenvoudige en snelle manier regelen. Heeft u vragen over de mestverwerkingsplicht? U kunt ook bij ons terecht voor meer informatie. We leggen u graag uit wat er van veehouders wordt verwacht en laten u zien wat wij als mestverwerkingsbedrijf voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we u alles vertellen over VVO’s. VVO’s zijn een veelgebruikt middel om aan de mestverwerkingsplicht te kunnen voldoen. U kunt VVO’s kopen of verkopen. We leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Over Mestverwerking Fryslân

Waarom zou u Mestverwerking Fryslân inschakelen? Als mestverwerkingsbedrijf zijn we er voor ú. Bij Mestverwerking Fryslân  zorgen we voor een strakke logistieke planning, een snelle aan- of afvoer van mest met eigen charters, een gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 km, een grote opslagcapaciteit en, indien u daar behoefte aan heeft, een bedrijfsspecifieke berekening van de mestverwerkingsplicht. Zo kiest u niet alleen voor hoogwaardige mestverwerking maar kiest u ook voor de vele voordelen die we u als mestverwerkingsbedrijf te bieden hebben. Mestverwerking Fryslân is dan wel gevestigd in Friesland maar is ook buiten deze regio werkzaam. Wij zijn er voor veehouders en boeren in het hele land. Elke dag rijden we langs boerderijen in heel Nederland om verschillende soorten mest bij onze veehouders op te halen of om er mest of producten af te leveren. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, u kunt altijd rekenen op de service en betrouwbaarheid van Mestverwerking Fryslân. Ook als u misschien geen organische meststoffen over heeft of juist nodig heeft maar bijvoorbeeld een VVO wilt kopen of verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over veel kennis op het gebied van mestverwerking  en VVO’s en gebruiken deze kennis graag om u goed te informeren. Wat kunnen we voor uw bedrijf betekenen?