VVO prijs

vvo prijsOp zoek naar VVO prijs? Voor veehouders is de zogenoemde mestverwerkingsplicht van kracht. Deze mestverwerkingsplicht houdt in dat u als veehouder verplicht bent om een percentage van de mest die op het bedrijf is geproduceerd, te verwerken. Dit kan door zelf mest op uw land te plaatsen of door mest te laten verwerken door een andere partij. Het is per regio verschillend welk percentage mest u moet (laten) verwerken als veehouder. De mestverwerkingsplicht is in het leven geroepen om een duurzaam evenwicht te laten ontstaan tussen mestproductie en mestafzet. Dit is dan ook de inzet van deze regelgeving. Maar wanneer u als veehouder niet in het bezit ben van voldoende land wordt het lastig om zelf genoeg mest te verwerken. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te verhelpen. U kunt in dat geval als veehouder gebruik maken van een VVO (Vervangende Verwerkings Overeenkomst). Door een VVO te kopen kunnen veehouders hun mestverwerkingsplicht overdragen en op deze manier alsnog aan de mestverwerkingsplicht voldoen. Wilt u een VVO kopen of verkopen? We geven u graag meer informatie over het kopen of verkopen van een VVO.

De VVO prijs bij VVO Poule

Als u als veehouder niet over voldoende land beschikt om uw overtollige mest te plaatsen dan kunt u door middel van een VVO alsnog aan uw mestverwerkingsplicht voldoen. Maar ook als u juist veel eigen land bezit en meer mest kunt verwerken dan dat u bij wet verplicht bent dan zijn VVO’s interessant voor u. Wanneer u meer mest kunt verwerken dan dat de wet van u vraagt dan kunt u namelijk VVO’s verkopen. Voor zowel het kopen als het verkopen van VVO’s moet u bij VVO Poule zijn. VVO Poule is een initiatief van Mestverwerking Fryslân BV. Mestverwerking Fryslân BV is een erkende mestverwerker. Onder erkenningsnummer NL 35931 verwerkt het bedrijf mest conform de EG 1069/2009 verordening tot hoogwaardige export producten. Mestverwerking Fryslân BV is bekend met alle mestverwerkingsmogelijkheden. Er zijn namelijk drie manieren waarop een veehouder kan voldoen aan de mestverwerkingsplicht. Zo zijn wij bekend met het verwerken van de dikke fractie (code 61) en het verwerken van mest via een driepartijen overeenkomst, waarbij de mest via een verwerker wordt afgevoerd (DPO). Daarnaast kunt u bij Mestverwerking Fryslân BV terecht als u uw mestverwerkingsplicht graag wilt regelen door middel van VVO kopen.​ U kunt altijd rekenen op onze snelle service, waar uw bedrijf ook gevestigd is!

Over VVO Poule

​VVO Poule is bedoeld voor veehouders. Het platform is opgericht om het regelen van de mestverwerkingsplicht voor veehouders zo eenvoudig mogelijk te maken. Op de overzichtelijke web omgeving van VVO Poule kunt u op een snelle en eenvoudige manier uw mestverwerkingsplicht regelen. Hier vindt u ook de VVO prijs. Doordat VVO Poule onderdeel is van Mestverwerking Fryslân BV, geniet u van alle voordelen die Mestverwerking Fryslân BV biedt zoals een strakke logistieke planning, snelle aanvoer van mest en afvoer van verwerkte mestproducten met eigen charters, gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 kilometer, een grote opslagcapaciteit en een bedrijfsspecifieke berekening van uw mestverwerkingsplicht.

U vindt veel informatie op onze website. Mocht u toch nog een vraag hebben waarop u op onze website geen antwoord vindt of mocht u meer willen weten over het kopen van een VVO, neem dan contact op met Gerard (06-31684736) of Jan (06-51308446). Zij helpen u graag en kunnen u ook meer vertellen over de VVO prijs.

​​Over Mestverwerking Fryslân

U bent misschien nog niet helemaal overtuigd. Waarom zou u als veehouder Mestverwerking Fryslân inschakelen? Laat ons u overtuigen. Wij bieden u niet alleen hoogwaardige mestverwerking maar ook een aantal aantrekkelijke voordelen. Bij Mestverwerking Fryslân  zorgen we voor een strakke logistieke planning, een snelle aan- of afvoer van mest met eigen charters, een gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 km, een grote opslagcapaciteit en, indien u daar behoefte aan heeft, een bedrijfsspecifieke berekening van de mestverwerkingsplicht. Wanneer u kiest voor Mestverwerking Fryslân kiest u dus niet alleen voor hoogwaardige mestverwerking maar kiest u ook voor service en betrouwbaarheid. We kunnen u alles vertellen op het gebied van mestverwerking en zetten ons graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We zijn altijd te bereiken via e-mail of telefoon indien u vragen heeft over onze diensten of producten. We horen graag van u en beantwoorden graag uw vragen op het gebied van mestverwerking, de VVO prijs en het regelen van uw mestverwerkingsplicht. Wij geven u graag eerlijk advies en vertellen u alles wat u moet weten over mestverwerking. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?