Bio gas

bio gas​Op zoek naar bio gas? Als veehouder heeft u het mestverwerkingsplicht. Dit houdt in dat elke veehouder een deel van zijn mest dat van zijn bedrijf komt moet verwerken. Mest kan onder andere worden verwerkt als bio gas. Mestverwerking Fryslân is een erkend bedrijf dat zich bezig houdt met mestverwerking. Wij hebben alles in huis om u te helpen. Heeft u als veehouder niet voldoende land om mest te verwerken? Wij bieden u diensten aan die nuttig voor u zijn. Wij zijn er voor u en uw bedrijf. Bij ons hoeft u zich nooit zorgen te maken over de mestverwerkingsplicht. Wij halen bij u de mest op, slaan het vervolgens op en verwerken het op een verantwoorde manier. Wat voor mest u ook heeft, wij verwerken het voor u. Van kippenmest tot koeienmest, wij kunnen dit verwerken naar een kwalitatief exportproduct, waaronder bio gas. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Mestverwerking Fryslân.

Waarom bio gas?

Bio gas is een duurzame energiebron. Tegenwoordig geeft Nederland steeds meer om bio gas. Bij Mestverwerking Fryslân weten we dat. Wij houden alle trends en ontwikkelingen scherp in de gaten en spelen hierop in indien nodig. Bio gas is het kwalitatief exportproduct dat voorkomt uit de verwerking van mest. Dit product is geschikt als biomassa voor biogasinstallaties. Daarnaast kan mest verwerkt worden tot organisch messtof. Deze stof en compost zorgt ervoor dat gewassen uitstekend kunnen groeien. Wilt u hier een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op. Mestverwerking Fryslân heeft verschillende manieren om mest op een verantwoorde manier te verwerken. Wij helpen u graag en geven deskundig advies als u dat wenst.

Bio gas van Mestverwerking Friesland

Onze mest wordt verwerkt in Wouterswoude, maar wij zijn actief in heel Nederland. Mestverwerking Fryslân beschikt over een strakke en georganiseerde logistiek, waardoor het bij ons mogelijk is om uw mest op te halen overal in Nederland. Daarnaast heeft Mestverwerking Fryslân grote opslag capaciteit waardoor u altijd uw mest bij ons kan laten verwerken. Wij leveren snelle aanvoer en afvoer van mest en verwerkte mestproducten. Dit komt omdat wij gebruik maken van eigen charters. Bovendien kunnen wij ook, als u dat wilt, een bedrijfsspecifieke berekening maken wat betreft de mestverwerkingsplicht. Wij zijn een professioneel bedrijf en streven naar hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren betrouwbare en goede service. Door de jaren heen heeft Mestverwerking Fryslân veel kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis delen wij graag met u. Heeft u interesse? Mail of bel ons. Wij staan u graag te woord!