Bio massa

bio massaOp zoek naar bio massa? Bent u een veehouder van kippen, varkens, koeien of andere dieren? Dan heeft u vast last van overtollig mest. Wij kunnen uw mest verwerken tot bio massa. Deze bio massa is geschikt voor biogasinstallaties. Deze bio massa levert een hoge economische gasopbrengst op. Er is steeds meer vraag naar biogas in Nederland en het wordt steeds meer gebruikt. Mestverwerking Fryslân houdt alle ontwikkeling op het gebied van bio massa en biogas scherp in de gaten. Wij hebben veel ervaring en kennis als het gaat om mestverwerking. Wij zijn namelijk ook bekend met verschillende mogelijkheden om te voldoen aan de mestverwerkingsplicht. Bij ons kunt u terecht voor de dikke fractie (code 61), de driepartijen overeenkomst en de VVO. De VVO is een onderlinge overeenkomst tussen veehouders. Het houdt in dat u de mestverwerkingsplicht kan overdragen of aannemen. Zo houden we het duurzame evenwicht tussen mestproductie en mestafzet in stand. Mestverwerking Fryslân vertelt u hier graag meer over. 

Mest verwerken tot bio massa

Mestverwerking Fryslân kan in heel Nederland uw mest ophalen en verwerken. Wij beschikken over een goede logistiek en strakke planning, waardoor wij overal mest kunnen ophalen. Vervolgens wordt uw mest verwerkt tot een kwalitatief exportproduct. Dit exportproduct kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ten eerste kunnen we mest verwerken tot een organische stof. Deze organische stof is een uitstekende vervanger voor kunstmest. Het zorgt voor bodemverrijking en kan de gewassen goed laten groeien. Bio massa is het andere product dat kan voortkomen uit mest. Biogas is een duurzame energiebron en wordt gebruikt als bio massa. Zo hergebruikt en verwerkt Mestverwerking Fryslân mest op een verantwoorde manier. Wij zijn een erkend en professioneel bedrijf. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bio massa en méér!

​Naast het verwerken van mest, bieden wij ook andere diensten aan. Zo maken wij ook mestkorrels. Deze korrels dienen ook als bodemverrijking en helpen de gewassen om beter te groeien. Wij kunnen er zelf voor kiezen om bepaalde mineralen wel of niet toe te voegen. Zo kunnen wij mestkorrels speciaal voor u maken. Naast de vele diensten hebben wij ook vele voordelen. Wij kunnen u advies geven over de mestverwerkingsplicht. Zo stellen wij bijvoorbeeld graag een bedrijfsspecifieke berekening van de mestverwerkingsplicht voor u op. Mestverwerking Fryslân werkt met eigen charters, zo kunnen wij snelle aanvoer van mest en afvoer van verwerkte mestproducten realiseren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van Mestverwerking Fryslân? Bel of e-mail ons. Wij informeren u graag over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij bieden.