Biogas

bio gas​Uw mest kan bij Mestverwerking Fryslân worden verwerkt tot biogas. Biogas is een duurzame energiebron en wordt veel gebruikt als biomassa bij biogasinstallaties. In Nederland komt er steeds meer vraag naar biogas. Het wordt steeds vaker gebruikt. Mestverwerking Fryslân houdt daarom alle trends en ontwikkeling op het gebied van biogas in de gaten. Wij zijn een deskundig en professioneel mestverwerking bedrijf. Wij hebben veel ervaring en door de jaren heen hebben wij veel kennis opgebouwd. Daarom kunt u bij ons terecht voor deskundig advies of informatie. Er is veel mogelijk met biogas. Wilt u daar een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met Mestverwerking Fryslân op. Wij zijn bereikbaar via de e-mail en telefoon. Wij bieden vele diensten aan en helpen u graag met het verwerken van uw overtollige mest.

​Biogas als kwalitatief exportproduct

Mestverwerking Fryslân kan uw mest ophalen. Wij beschikken over een strakke logistieke planning waardoor wij mest overal in Nederland kunnen ophalen. Uw mest wordt verwerkt in Wouterswoude tot een kwalitatief exportproduct. Biogas is daar een van, maar we kunnen uw mest ook gebruik als organische meststof. Deze stof is een uitstekende vervanger voor kunstmest en zorgt voor bodemverrijking. De compost van Mestverwerking Fryslân kan gewassen uitstekend laten groeien op de akkers. Wij verwerken onder andere koeien-, varkens- en kippenmest. Wanneer we uw mest verwerken tot biomassa voor biogasinstallaties maken we gebruik van een mengsel van diverse soorten mest. Zo wordt alle mest optimaal hergebruikt en verwerkt. Maar we produceren meer! Wat dacht u van mestkorrels? Deze dienen ook voor bodemverrijking. We kunnen bepaalde mineralen toevoegen. Zo kan de samenstelling van mestkorrels aangepast worden naar uw wens. Er is veel mogelijk bij Mestverwerking Fryslân!

Over ons

​Naast de vele mogelijkheden heeft Mestverwerking Fryslân ook veel voordeel. Naast een logistieke planning hebben wij veel opslagcapaciteit. Ook kunnen wij u een afzet garanderen binnen een straal van 180 kilometer. Mestverwerking Fryslân maakt gebruik van eigen charters. Zo kunnen wij een snelle aanvoer van mest en afvoer van verwerkte mestproducten leveren. Een goede en betrouwbare service. Daar staat Mestverwerking Fryslân voor. Bent u benieuwd wat u moet verwerken om te voldoen aan de mestverwerkingsplicht? Wij maken voor u een bedrijfsspecifieke berekening. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Wilt u meer weten over biogas? Bent u benieuwd naar al onze diensten als mestverwerking bedrijf? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Mestverwerking Fryslân vertelt graag meer over onze werkwijze. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?