Kippenmest

kippenmest​Kippenmest

​Bij Mestverwerking Fryslân kunt u uw kippenmest laten verwerken. Als veehouder bent u verplicht om een deel van uw mest te verwerken. Heeft u niet genoeg land om dat te voldoen? Dan kan u Mestverwerking Fryslân inschakelen. Mestverwerking Fryslân is een erkend bedrijf wat betreft mestverwerking. Wij verwerken al jaren mest en hebben de afgelopen jaren veel kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met u. Er zijn verschillende manieren om uw kippenmest te verwerken. Wij bieden bijvoorbeeld de dikke fractie (code 61) aan als manier, maar ook de driepartijen overeenkomst. De driepartijen overeenkomst houdt in dat er een een landbouwer, een mestbewerker en een mestverwerker aanwezig zijn. Ook is het mogelijk om een VVO te kopen of te verkopen. Wij vertellen u graag meer wat wij voor u kunnen betekenen. Mestverwerking Fryslân verwerkt uw kippenmest tot een kwalitatief exportproduct. Dit product kan dienen als organische stof voor de akkerbouw. Deze compost geeft bodemverrijking en zorgt ervoor dat uw gewassen uitstekend kunnen groeien. Als tweede kunt u de kippenmest omzetten naar een biomassa dat geschikt is voor biogasinstallaties. Het verwerken van mest gaat bij Mestverwerking Fryslân op een professionele manier.

Kippenmest verwerken bij Mestverwerking Fryslân

Als u mest kan verwerken dan wettelijk verplicht is, is het een slimme zet om een VVO te verkopen. Op deze manier helpt u een veehouder die niet voldoende capaciteit heeft om mest te laten verwerken. Dit betekent dat u de mestverwerkingsplicht overdraagt. Dit is tevens het doel van de mestverwerkingsplicht. De inzet van deze regelgeving is een duurzaam verantwoord evenwicht. Andersom kan natuurlijk ook bij Mestverwerking Fryslân. U kunt ook een VVO kopen en uw plicht overdragen aan een andere veehouder. Naast de vele voordelen van mest verwerken heeft Mestverwerking Fryslân u ook veel te bieden. Mestverwerking Fryslân beschikt over een grote opslag capaciteit. Onze mest wordt verwerkt in Wouterswoude, maar wij zijn actief in heel Nederland. Dit komt omdat wij een grote logistieke netwerk hebben en zo in heel Nederland mest kunnen verwerken. Wij halen uw mest op en verwerken het voor u. Wij garanderen afzet binnen een straal van 180 kilometer. Bovendien kunnen wij, als u dat wenst, een bedrijfsspecifieke berekening maken van de mestverwerkingsplicht.

​Dus bent u opzoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf die uw mest op een goede manier kan verwerken? Dan kan u nu stoppen met zoeken. Mestverwerking Fryslân heeft alles in huis en staat voor u klaar. Wij bieden meer aan dan alleen mestverwerking. Interesse? Neem dan nu contact met ons op en profiteer!