VVO fosfaat

vvo fosfaat

VVO Fosfaat

​Een VVO fosfaat is een overeenkomst die u helpt om aan de mestverwerkingsplicht te voldoen. Mestverwerking Fryslân helpt u hier graag bij en biedt voor alle veehouders een VVO fosfaat aan. Een VVO fosfaat houdt in dat veehouders of landbouwers de mestverwerkingsplicht onderling overdragen. Heeft u bijvoorbeeld voldoende land? Dan kunt u ervoor kiezen om de mestverwerkingsplicht over te nemen van een veehouder die over onvoldoende land beschikt. Zo helpt u en steunt u elkaar. Dit duurzame en verantwoorde evenwicht is het doel van de mestverwerkingsplicht. Wanneer u hier niet aan voldoet, loopt u een kans op een boete. Mestverwerking Fryslân snapt dat dit soms lastig kan zijn. De mestverwerkingsplicht veranderd namelijk iedereen jaar. Wanneer u hier niet van op de hoogte bent moet u misschien een boete betalen. Mestverwerking Fryslân wilt dit graag voorkopen en kan u helpen op drie manieren. De VVO fosfaat is daar een van.

VVO fosfaat en VVO Poule

​Mestverwerking Fryslân is een erkend bedrijf op het gebied van mestverwerking. Onder deze service valt ook VVO Poule. VVO Poule is een website die helpt bij het regelen van de mestverwerkingsplicht. VVO Poule maakt het voor u een stuk makkelijker. Bovendien profiteert u door VVO Poule ook van de voordelen die Mestverwerking Fryslân te bieden heeft. ​Mestverwerking Fryslân heeft namelijk een goede en betrouwbare service. Deze service ziet u terug in de strakke logistiek, de grote opslagcapaciteit en snelle aanvoer en afvoer van mest. Daarnaast kunnen wij een gegarandeerde afzet binnen een straal van 180 kilometer bieden en helpen wij u met een bedrijfsspecifieke berekening van uw mestverwerkingsplicht. Met VVO Poule kunt alles rondom het maken en sluiten van overeenkomsten regelen en in een overzicht terugzien. Wilt u meer informatie over VVO Poule? Neem dan contact met ons op via de telefoon. Wij helpen u en vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

VVO fosfaat en méér!

Mestverwerking Fryslân biedt drie mogelijkheden op het gebied van mestverwerking. Deze manieren voldoen aan de mestverwerkingsplicht. De eerste is de dikke fractie (code 61) en ten tweede de driepartijen overeenkomst. Bij de driepartijen overeenkomst wordt de mest afgevoerd door een verwerker. Ten derde is de VVO, waar wij u al meer over hebben verteld. Mestverwerking Fryslân heeft veel kennis en ervaring met mestverwerking. Wij kunnen u van alles vertellen over onze werkwijze en de diensten die wij aanbieden. Als u er niet helemaal uitkomt of vragen heeft over de mestverwerkingsplicht geen wij u graag advies. Wat kunnen wij voor u betekenen?