VVO prijs

vvo prijsWilt u de actuele VVO prijs weten? Weet u niet zeker of u voldoet aan de mestverwerkingsplicht? Wilt u graag een VVO verkopen? Dan bent u bij Mestverwerking Fryslân aan het juiste adres. Mestverwerking Fryslân is een erkend en professioneel bedrijf op het gebied van mestverwerking. Wij zijn bekend met de drie mogelijkheden wat betreft de mestverwerkingsplicht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van kippen-, varkens- en koeienmest. Wij zijn het bedrijf voor het afvoer en aanvoer van mest en verwerken uw mest tot een kwalitatief exportproduct. Mestverwerking Fryslân heeft vele voordelen en helpt u graag met de mestverwerkingsplicht. Wij geven u persoonlijk advies en zorgen ervoor dat u geen boetes hoeft te betalen. Elke veehouder is verplicht om een deel van zijn mest te verwerken. Bent u niet in staat om uw mest te verwerken? Dan kunt u ervoor kiezen om een VVO te kopen. Bent u in staat om meer mest te verwerken dan wat de wet van u vraagt? Dan is het slim om een VVO te verkopen. Op deze manier helpt u andere veehouders en steunt u de mestverwerking. Dit is het doel van de mestverwerkingsplicht. Een duurzaam evenwicht tussen mestproductie en mestafzet.

De VVO prijs bij Mestverwerking Fryslân

Mestverwerking Fryslân biedt een website aan waar u alles kan vinden over de VVO, zo ook de VVO prijs. De VVO prijs ligt aan het feit of u het wil kopen of verkopen. Wanneer u, als veehouder, over voldoende land beschikt kunt u een VVO verkopen. Maar er zijn ook veehouders die niet hun mest kunnen (laten) verwerken. Door VVO Poule kunt u op een eenvoudige en snelle manier uw mestverwerkingsplicht regelen. U zit op VVO Poule uw overeenkomsten en kan de VVO prijs bekijken. Naast het platform die veel profijt biedt is een samenwerking met Mestverwerking Fryslân ook erg voordelig voor u. Wij hebben namelijk een strakke logistieke planning, veel opslag capaciteit, regelen het afvoer en aanvoer van mest en zorgen voor een bedrijfsspecifieke berekening van uw mestverwerkingsplicht.

Meer informatie over de VVO prijs?

Mestverwerking Fryslân BV is een erkende mestverwerker. Wij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van mest verwerken. Wilt u graag alle mogelijkheden weten of meer informatie winnen? Wij zijn bereikbaar via de e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u graag advies. Wij helpen u met het voldoen aan de mestverwerkingsplicht op drie manieren. De dikke fractie (code 61), de driepartijen overeenkomst en de VVO. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!